Tesla metamorfoza zdravja

Tesla metamorfoza je metoda zdravljenja s katero skušamo frekvenco svetlobe v telesu spraviti v popolno ravnovesje. Ob vzpostavitvi ravnovesja, se začne zdravljenje na vseh ravneh: telesni, umski, čustveni in duhovni.

Vsaka živa celica izžareva svetlobo. Svetloba je življenje. Tesla je uporabil izraz “iskra življenja”. Mlada in zdrava celica izžareva živahno, harmonično svetlobo. V stari ali bolni celici je ta svetloba šibka in kaotična. Teslina metamorfoza ustvari zapleteno preobrazbo človeškega telesa, tako da privede to svetlobo v popolno ravnovesje .

Po mnenju znanstvenikov so Teslini valovi edinstveni za to metodo. Za razliko od Hertzianov se ojačujejo z razdaljo. Ti Teslini valovi se uporabljajo neposredno iz aktivnega etra (polja), stroji se ne uporabljajo. V nasprotju s spektrom hercijevih valov sta gostota in frekvenca Teslovega vala obratno sorazmerna kvadratu razdalje. Tesla jih je poimenoval “nehercijanski valovi” in pojasnil, da se od herzijskih razlikujejo ne le po frekvenci, temveč tudi po svoji notranji strukturi in obliki; da so večdimenzionalni in da so v domeni nove fizike.

Razlika med zdravilnimi metodami ni v tem, kako se premikamo ali kje položimo roke. Razlika je v tem, v katerih frekvencah energije, informacij in svetlobe lahko sodelujemo, vstopamo v komunikacijo in z njimi sodelujemo. Glede na slike, ki jih je naredila kamera PIP, je novost v Tesla metamorfozi novost, da lahko poleg drugih frekvenc in gostote energije dostopamo tudi do Teslinih valov ali Teslovega biopolja.

Ustanoviteljica Tesla metamorfoze je Anya Petrović, svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v svojem Centru zdravja v Avstraliji.
Preden je leta 2009 dobila kanalizirano sporočilo, »Tesla zdravljenje« in »Rekonstrukcija«, se je vrsto let ukvarjala z Usui Do Reikijem in osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, mu asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection oz. zdravljenje s ponovno povezavo. Le-to se na prvi pogled bistveno ne razlikuje od zdravljenja s Tesla metamorfozo, toda bistvena razlika je v energijski frekvenci.

Potek seanse

Tesla metamorfoza zdravja se izvaja brez dotikanja stranke. Priporočljivo je, da stranka nosi udobna oblačila. Leži na hrbtu na masažni mizi. Nakita, usnjenih ali gumijastih pasov ni potrebno odstraniti, kajti teh energij ne more popačiti ali ustaviti nič – ne kovina, ne usnje, ne guma ali betonske stene. Praktik se giblje okoli strankinega telesa in čuti komunikacijo med svojimi dlanmi in strankinim telesom brez dotika. Stranke prosimo, naj se samo sprostijo in naj ne mislijo na nič. Ni se jim potrebno osredotočati na kakšne posebne dihalne tehnike in jim tudi ni treba meditirati. Lahko pa spremlja občutke , ki jih doživlja med seanso.

Nekateri občutijo samo globoko sproščenost, medtem ko drugi navajajo naslednje občutke:

 • nehoteni, spontani premiki rok, nog, oči, glave ali celega telesa
 • nehoteni gibi obraznih mišic, trepetanje vek
 • občutek mravljinčenja po telesu
 • toplota, hlad
 • občutenje hladnega vetra, ki  gre preko telesa
 • valovanje energije po telesu
 • prijeten občutek lebdenja
 • občutek težkega telesa, kot da je »prilepljeno« na mizo
 • sprememba načina dihanja; od hitrega do globokega, sproščenega dihanja
 • videnje različnih barv in svetlobe
 • čutenje različnih vonjav in okusov
 • zvok glasbe ali zvok dihanja tretje osebe
 • videnje raznih podob in drugih ljudi
 • občutek dotika
 • rahle bolečine oziroma napetosti v predelih telesa, kjer so ali so bile nekoč težave

Seansa na daljavo

Tesla metamorfoza zdravljenje na daljavo se lahko uporablja za tiste, ki fizično ne morejo biti prisotni na seansi, zaradi takšnih ali drugačnih razlogov.

POMEMBNO

Za optimalne rezultate so min. potrebni 3 obiski v razmaku max. 48 ur (priporočeno 3 dnevno zaporedje).

Maksimalni razmak med terapijami je dovoljen 7 dni.

Za razliko od večine ostalih BIO energijskih tehnik, kjer se priporoča redno ponavljanje terapij, pri Tesla metamorfozi zdravja®  ni potrebno narediti več kot en – dva cikla po tri (3) terapije, z vmesnim enomesečnim premorom.

Da bi v polni meri doživeli terapijo, priporočamo, da se tik pred tem ogibate parfumov in uporabi kozmetičnih pripomočkov, ki imajo vonj; kajenja, pitja alkohola in drugih aromatičnih pijač ali kakršnih koli drugih substanc za spreminjanje stanja zavesti.

Lahko nosite nakit, v kolikor Vas ne pritiska in zateguje. Kovina, nakit, beton, železo, kamen, niti daljava, ne morejo vplivati, niti zaustaviti moči Tesla frekvenc.

 

Cena za vse tri terapije je 120€