Tesla metamorfoza svetlobnega telesa

služi za vaš osebni fizični, duševni, čustveni in duhovni razvoj. Ta proces ponavadi dvigne energijo človeške zavesti na višjo frekvenco, glede na frekvenco zavesti višjih Bitj svetlobe. Ustvari neprekinjen pretok življenjske energije, popolno ravnovesje svetlobne frekvence v DNK, aksiatonalnih linijah in čakrah človeškega telesa in sproži oživitev trinajstih prvotnih verig DNK. Obnavlja spomine na znanje, spretnosti in talente, ki smo jih imeli nekoč in so danes pozabljeni. Na ta način Teslina metamorfoza svetlobnega telesa poveča naše potenciale in nas približa našemu optimalnemu odtisu.

Postopek tudi usklajuje človeško DNK z DNK našega matičnega planeta Zemlje in z DNK resonančnih zvezdnih sistemov in vesolja. Uskladitev vibracij človeške DNK s simfonijo vesolja bo človeku pomagala, da bo lahko sledil veliki spremembi v razvoju zavesti, ki se ji v tem krogu vesoljske evolucije ni mogoče izogniti. Odločili smo se, da bomo med tem kvantnim preskokom človeškega razvoja, razvoja do Homo Luminous-a, človeka svetlobe, prevzeli človeško podobo in bili v tej dimenziji. Oseba, ki ima Teslino metamorfozo svetlobnega telesa, se bo osvobodila biokemičnega suženjstva znotraj tridimenzionalne zavesti navideznih resničnosti na Zemlji. Ne pozabite, da smo božanska duhovna bitja, ki trenutno imamo izkušnjo bivanja v človeški podobi, in ne ljudje, ki imajo duhovne izkušnje! Ta proces je obujanje celotnega izraza naše celote.

Vsaka oseba ima svoje posebne izkušnje, vendar nekateri najpogostejši komentarji kažejo, da:
• Vaš duševni, čustveni, fizični in duhovni razvoj se lahko dvigne na višjo raven.
• Morda imate večje sposobnosti dajanja in prejemanja ljubezni.
• Svoje talente in ustvarjalnost lahko sprostite in izboljšate.
• Lahko dobite močan občutek, kaj je namen vašega življenja.
• Osvobojeni ste lahko občutkov strahu in krivde.
• Lahko se počistite z negativnimi čustvenimi vzorci.
• Lahko pridobite drugačen pogled na vrednostni sistem, ki vam bo dal notranji mir.
• Tisti, ki meditirajo, lahko dosežejo globljo meditacijo.
• Življenje je lahko napolnjeno z ljubeznijo, veseljem, mirom, harmonijo, ravnotežjem, obiljem in ustvarjalnostjo.
• V življenju boste morda imeli več izbire in si boste bolj zaupali pri sprejemanju odločitev.
• Fizično telo postane uravnoteženo, sproščeno, pomlajeno in usklajeno.
• Odprt je prostor, da se duh izrazi skozi fizično telo.
• Vaša zavest bi lahko premagala omejitve tridimenzionalne zavesti.

Ustanoviteljica Tesla metamorfoze je Anja Petrović, svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v svojem Centru zdravja v Avstraliji.
Preden je leta 2009 dobila kanalizirano sporočilo, »Tesla zdravljenje« in »Rekonstrukcija«, se je vrsto let ukvarjala z Usui Do Reikijem in osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, mu asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection oz. zdravljenje s ponovno povezavo. Le-to se na prvi pogled bistveno ne razlikuje od zdravljenja s Tesla metamorfozo, toda bistvena razlika je v energijski frekvenci.

Cena 270€

 

Pomembno!

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® se lahko aktivira samo enkrat v življenju.

Seansi se izvajata dva zaporedna dne.

Pogoj za izvedbo Tesla metamorfozo svetlobnega telesa® je, da ima stranka za seboj vsaj (min.) 3 seanse Tesla metamorfoze zdravja®.