Loading dogodki

Prihajajoči dogodki

Find dogodki

september 2022

ZDRAVO ŽIVLJENJE BREZ STRESA

9 septembra @ 15:15 - 17:00

Zaradi hitrega tempa življenja, velikih zahtev in pričakovanj, se naš »obrambni nagon« prepogosto čuti ogroženega in marsikatero situacijo oceni kot ogrožajočo. Nastale neprijetne situacije v nas povzročajo stres. Čeprav obstajajo zdravi načini soočanja s stresom, se veliko ljudi, na žalost, še zmeraj nepravilno spopada z njim in s tem še poslabša situacijo. Pomembno je, da prepoznamo znake in simptome stresa, se z njim soočimo in ga obvladujemo ter tako zmanjšamo njegove negativne učinke. Razreševanje stresnih situacij je stalna naloga v…

€60
Find out more

Dobro sem

20 septembra @ 18:00 - 19:00

Pričnemo z delavnico ˝dobro sem˝. Naučite se prepoznavati čustva in miselne vzorce. Vaša čustva, misli in prepričanja oblikujejo vaše življenje. Glavni namen delavnice je posredovati uporabna znanja in veščine udeležencem, da bi le-ti dvignili kakovost svojega dela in življenja ter poskrbeli tako za strokovno kot osebnostno rast in se lažje soočali z različnimi situacijami. Delavnica ˝Dobro sem˝ združuje različna področja, same metode in strategije pa so preizkušene v praksi. Vsi programi, ki jih izvajamo, so mednarodno potrjeni.

Find out more

KOMUNIKACIJA

29 septembra @ 18:00 - 20:00

Komunikacija je ena izmed najpomembnejših dejanj v našem življenju. Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo seznaniti s tem kaj sporočajo okolici ter se naučiti boljše komunikacije.

Find out more
+ Izvozi dogodke